Videoproductie

Opvallen met smaakvolle films

Start met videoproductie
Smaakvolle

Videoproductie laten maken

“Zo, dus jij overweegt aan de slag te gaan met een videoproductie? Onze marketingchefs schuiven graag met je aan tafel voor een goed gesprek. Met meerdere jaren ervaring in de videomarketing en videoproductie heeft U-nited Marketing dé kennis in huis om een verlenging van jouw marketing afdeling te zijn.”

“Of het gaat om het creëren van naamsbekendheid, het promoten van producten of het uitleggen van complete softwarepakketten: als je ervoor kiest om een videoproductie door U-nited Marketing, ga je voor een smakelijke samenwerking!”

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

Assurantievlogster – Bedrijfsvlog

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Soorten videoproducties

Bij U-nited Marketing hebben we ruime ervaring op het gebied van de volgende soorten videoproducties:

● Bedrijfsfilms

● 2D animaties

● 3D animaties

● Promotiefilms

● Employer Branding– en vacaturefilms

Met deze soorten producties zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt het zo gek niet bedenken! Wat al deze videoproducties allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat zij voldoen aan keiharde en heldere doelstellingen.

2d-3d-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Video’s met een doelstelling

Waar bijvoorbeeld een aftermovie gewoon leuk is om een impressie te geven van een feest of evenement (tevens een beetje de uitzondering op de regel), wordt er bij alle bovenstaande videoproductiesoorten allereerst gekeken naar de huidige situatie. Wat willen of moeten jullie bereiken op bepaalde afdelingen? Welke targets en KPI’s zijn er vastgesteld? Waar lopen jullie nu tegen aan en natuurlijk, welke profielen vallen er in jouw doelgroep.

Wij zijn videomarketeers die overtuigd zijn dat een film zichzelf niet zomaar verspreidt. Vanaf moment één in het productieproces vragen wij volledig commitment van onze opdrachtgevers, zodat we jullie (nieuwe) publiek bereiken, inspireren en tot actie over laten gaan.

Recensie

Weed Free Service

Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!

werkwijze-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze marketingchefs kiezen kwaliteit boven kwantiteit. Kijk bijvoorbeeld naar onze animatiefilms. Wij ontwerpen scene voor scene vanaf de tekentafel tot een unieke film die 100% aansluit bij de identiteit en huisstijl van jouw organisatie. Zo weet je zeker dat de animatie perfect past tussen andere huisstijldragers zoals de website en/of social-mediakanalen.

Ook op gebied van gefilmde producties zetten we hoog in op kwaliteit. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus ook hier wordt voorafgaand aan de draaidag tot in details in kaart gebracht welke elementen (quotes, beelden) belangrijk zijn om vast te leggen om de boodschap krachtig uit te dragen.

Vertel eens

Waar gaat jouw videoproductie over?

“Wij zijn nieuwsgierig naar de boodschap die jij wilt verkondigen in je video. Graag komen met je in contact om ideeën te vertalen naar één of meerdere creatieve filmconcepten. Daar worden wij enthousiast van! Laat een berichtje achter via ons contactformulier, dan gaan we samen aan de slag.”

– Jeroen (Videobouwer)

Videofilm

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap