Animatie laten maken

Oneindig veel smaken in unieke stijl

Aan de slag met animatie
Smaakvolle

Animatie laten maken

“Is een animatie laten maken wat voor jou? Ongetwijfeld! Met een getekende animatiefilm kan je namelijk alle kanten op. Complexe verhalen, technische producten of uitgebreide diensten zijn binnen no-time helder gecommuniceerd. Ideaal, want tegenwoordig hebben we allemaal weinig tijd en nog minder geduld. Zeker online.”

“Met andere woorden, je kunt er niet omheen: animatie is je beste vriend. In dit artikel gaan we in op wat een animatie is, welke toepassingen mogelijk zijn, hoe een animatie laten maken werkt en waarom animatie een smaakvolle optie is voor jou.”

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

LETS Krattenwasser – Explanimation

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Wat is een animatie?

Simpel gezegd is animatie hetzelfde als een tekenfilm. Alleen dan digitaal. Het verhaal van de animatie wordt verteld door een opeenvolging van digitale tekeningen achter elkaar te zetten. Hierdoor krijg je de illusie van beweging. Fantastisch, want dat betekent dat je met animatie alles kan laten zien wat je maar wilt. Een animatiefilm maken kan hierdoor in elke huisstijl worden vormgegeven tot een uniek stukje content dat 100% aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

2d-3d-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

2D of 3D animatie?

Animaties zijn er in vele soorten en maten, maar welke stijl past bij jouw doelstelling? Elke animatievorm kent haar eigen kracht en charme. Zo is een platte 2D animatie hartstikke aaibaar en kijkt daardoor lekker weg. Daarentegen leent een 3D animatie zich perfect voor het uitlichten van zaken op detailniveau. Complexe machines of complete werelden worden tot in perfectie nagebouwd om inzicht te verschaffen in een bepaald onderwerp.

werkwijze-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Werkwijze animatie laten maken

Halfbakken werk, werkt niet. Daarom pakken wij vanaf moment één het maken van een animatie serieus op. Dat begint ver voordat we aan de tekentafel schuiven met de hamvraag: wat wil je bereiken met je animatiefilm? Vanuit deze heldere doelstelling volgen we stap-voor-stap de verdere werkwijze die hoort bij de realisatie van een animatiefilm. In onze animatiewerkwijze lees je hier alles over. Overzicht en duidelijke afspraken, daar houden we van!

Waarom kiezen voor animatiefilm?

Smaakgeven aan je boodschap door te kiezen voor animatie kan zo’n 1001 redenen hebben. Wij zijn van mening dat deze drie topredenen ruim voldoende zijn om jou te enthousiasmeren. Met animatie heb je:

1. Binnen no-time jouw boodschap helder gecommuniceerd.
2. Een aaibaar communicatiemiddel dat vanaf moment één je aandacht grijpt en vasthoudt.
3. Oneindig veel variaties passend vormgegeven in je eigen huisstijl.

Op het moment dat de animatie afgerond is, zijn de mogelijkheden van verspreiding eindeloos. Vanuit de gestelde doelstelling denken onze marketingchefs graag met je mee over hoe de animatiefilm daadwerkelijk onder de aandacht wordt gebracht bij de beoogde doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan de website, social mediakanalen of betaalde Google AdWords campagnes.

Recensie

Weed Free Service

“Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!”

Hoe overtuigd ben jij van animatie?

Ben jij overtuigd om een animatie te laten maken? U-nited Marketing staat te popelen om jouw vraagstuk met twee handen aan te pakken. Samen ontdekken we een originele manier om jouw boodschap op smaak te brengen in een heldere animatiefilm. De ingrediënten voor onze samenwerking zijn simpel: jij het vraagstuk, wij het antwoord. Laat weten met welke gedachten of ideeën jij rondloopt. Reserveer een tafel voor een goed gesprek door ons contactformulier in te vullen of geef ons een belletje. Wij nemen onze kruidmolen voor je mee. Samen brengen wij jouw boodschap op smaak!

© 2021 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap