Promotiefilm

Opvallen met een promofilm

Op een effectieve, leuke en meeslepende manier een evenement aankondigen of een beurs promoten? Of jouw dienstverlening en producten introduceren bij een ongekend groot publiek? Dan besluit je natuurlijk om een promotiefilm te laten maken!

Contact opnemen
Smaakvolle

Promotiefilm laten maken

“Een goede promotiefilm hoeft niet lang of enorm uitgebreid te zijn. Het belangrijkste is natuurlijk, net als bij alle films, de inhoud. Wat is er straks voor de bezoeker of koper te winnen. Wat zijn de voordelen, wat leren zij of welke uitdagingen worden opgelost. Er is overigens geen vast format waar een promotiefilm aan moet voldoen. Zo kan je ervoor kiezen om een promotiefilm in animatie- of gefilmde videovorm te laten maken.”

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

Assurantievlogster – Bedrijfsvlog

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Met een promotiefilm kan je alle kanten op

Het leuke aan een promotiefilm is dat je vanaf niets kunt beginnen. Zelfs als er nog geen eerder evenement of congres geweest is. Zo kan je bijvoorbeeld geïnteresseerden en/of woordvoerders in beeld brengen op de plek waar het evenement gaat plaatsvinden. De marketingchefs van U-nited Marketing gaan graag de brainstorm met je aan voor het verzamelen van creatieve ideeën.

Anderzijds kan je ervoor kiezen om beeldmateriaal van eerdere evenementen te verwerken, waarbij bijvoorbeeld bezoekers geïnterviewd zijn en er voldoende sfeerimpressies zijn. Denk hierbij aan een combinatie van een promotiefilm en een aftermovie/naverslag.

Recensie

Weed Free Service

Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!

werkwijze-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Promotiefilm slim inzetten

Naast de productie van de promotiefilm zelf, zorgen we ook voor de aanvullende film- en animatievarianten, waardoor je heel gericht en slim kan adverteren op jouw doelgroep(segmenten) via goed uitgestippelde videomarketing campagnes. Net als bij iedere andere videoproductie zoals een animatiefilm, bedrijfsfilm of employer branding video, regelen we alle benodigde advertentiecampagnes in zodat jouw evenement, product, congres of beurs in de spotlight komt bij een relevante doelgroep.

Vertel eens

Waar gaat jouw promotiefilm over?

“Wij zijn nieuwsgierig naar de boodschap die jij wilt overbrengen in je promotiefilm. Graag komen met je in contact om ideeën te vertalen naar een concreet filmconcept. Daar worden wij enthousiast van! Laat een berichtje achter via ons contactformulier, dan gaan we direct aan de slag.”

– Jeroen (Videobouwer)

Animatie

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap