Animatie film laten maken

Ontdek de stijl die past bij jouw boodschap

Offerte ontvangen
Smaakvolle

Animatie film laten maken

“Klaar voor een animatie film laten maken? Wij in elk geval wél! Afhankelijk van de vraag, denken wij graag mee over de animatievorm die past binnen de huisstijl van het bedrijf. De vraag is dus: wat wil jij bereiken met de inzet van een animatie film? Is de wens om complexe materie in jip-en-janneketaal uit te leggen? Dan ligt een heldere 2D uitleganimatie voor de hand. Toch meer de diepte induiken? Dan is een complete 3D explanimation een meer logische optie.”

“Welke animatievorm je ook kiest, met een animatie wordt ingewikkelde materie razendsnel duidelijk uitgelegd. Wij streven naar animaties van maximaal 59 seconden, zodat het geduld van de kijker niet op de proef wordt gesteld. Een eerste indruk maak je maar één keer, dus maak hier optimaal gebruik van!”

– Luc (Videomarketeer)

Neem contact op

LETS krattenwassers – Explanimation

Weed Free Service – 2D Animatie

U-nited Detachering – Uitleganimatie

Grootste voordelen animatie film

Wat zijn de grootste voordelen van een animatie film? Wij vroegen het onze opdrachtgevers. Ondanks de variatie in branches waar zij afkomstig uit zijn, kregen we een eenduidige terugkoppeling:

groen-vinkje-u-nited-academy

Deelbaar

Met één klik op de knop is je animatiefilm gedeeld op social-mediakanalen. Koppel hier een gerichte online campagne aan om je boodschap met de wereld te delen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Indringend

Eén plus één is twee. Echter, bij animatie kan je stellen dat geluid plus beeld telt voor de kracht van drie. Hierdoor blijft een boodschap beter hangen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Herkenbaar

Wij ontwikkelen enkel homemade animaties die naadloos aansluiten bij de huisstijl van de opdrachtgever voor een waardevol uniek stukje videocontent.

Recensie

Weed Free Service

Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!

Smaakvolle animatie film laten maken

Benieuwd welke ideeën onze videochefs hebben bij jouw animatiefilm? Wij zijn in elk geval nieuwsgierig met welke gedachten jij rondloopt. Deel je animatiewensen door direct een berichtje achter te laten of ons te bellen
op 085 070 8530. Samen brengen wij jouw boodschap op smaak!

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap