Bedrijfsfilm laten maken

Vertel jouw verhaal met een bedrijfsfilm

Offerte ontvangen

Greep uit onze bedrijfsfilms

Corporate Video – IJssel Technologie

Productvideo – Ladders & Rolsteigers

voordelen-u-nited-marketing

+10 jaar ervaring

Onze videochefs voelen zich als een vis in het water in de wereld van videomarketing. Met ruim 10 jaar ervaring kennen zij alle valkuilen en kansen die een bedrijfsvideo met zich meebrengt.

voordelen-u-nited-marketing

Maatwerk bedrijfsfilms

Elke film is maatwerk, simpelweg omdat het te vertellen verhaal altijd uniek is en qua uitstraling 100% moet aansluiten bij de identiteit van de organisatie.

voordelen-u-nited-marketing

Video’s op basis van data

Ondanks dat de ene bedrijfsvideo de andere niet is, weten wij op basis van videodata goed binnen welke kaders we moeten werken. Denk bijvoorbeeld aan de ideale lengte van een bedrijfsfilm per platform.

Smaakvolle

Bedrijfsfilm laten maken

“Een bedrijfsfilm laten maken doe je stap voor stap volgens een gestructureerde werkwijze. Bij U-nited Marketing begeleid ik de video- en animatieprojecten. Elke dag zet ik alles op alles om elke videoproductie vlekkeloos te laten verlopen. Ik ben benieuwd naar het verhaal dat jij met een bedrijfsvideo wilt vertellen.”

– Luc (Videomarketeer)

Maak een afspraak
Recensie

IJssel Technologie

“Wij hebben naar volle tevredenheid door U-nited Marketing een corporate film laten maken. Er was direct een goede klik en de werkwijze is ons uitstekend bevallen. De wensen zijn goed geïnventariseerd en ook de draaidag verliep strak volgens planning. Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar wij als IJssel mega trots op zijn. De video wordt enthousiast ontvangen door onze partners en klanten.”

Bedrijfsvideo laten maken?

voordelen-u-nited-marketing

Conversieverhogend

Met een bedrijfsfilm trek je de aandacht en houd je deze stevig vast. Door deze visuele verdiepingsslag wordt de kans op conversie aanzienlijk vergroot.

voordelen-u-nited-marketing

Extra goed vindbaar

Een relevante bedrijfsfilm op je website is super waardevol voor de indexeerwaarde en daarmee vindbaarheid van je website in de Google zoekresultaten.

voordelen-u-nited-marketing

Mooie bak content

Met een duidelijke, strakke planning is het mogelijk om op één draaidag genoeg videocontent te schieten voor meerdere videoproducties.

Aan de slag met bedrijfsvideo

Zij gingen jou voor met videomarketing

© 2022 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap