Bedrijfsfilm laten maken

Vertel jouw verhaal met een bedrijfsfilm

Wil je een bedrijfsfilm laten maken die opvalt, indruk maakt en het verhaal van jouw bedrijf vertelt? U-nited Marketing denkt graag met je mee!

Offerte ontvangen

Greep uit onze bedrijfsfilms

Corporate Video – IJssel Technologie

Afdelingsfilm – Gemeente Groningen

voordelen-u-nited-marketing

+10 jaar ervaring

Onze videochefs voelen zich als een vis in het water in de wereld van bedrijfsfilms. Met ruim 10 jaar ervaring kennen zij alle valkuilen en kansen die een bedrijfsvideo laten maken met zich meebrengt.

voordelen-u-nited-marketing

Maatwerk bedrijfsfilms

Elke bedrijfsfilm is maatwerk, simpelweg omdat het te vertellen verhaal altijd uniek is en qua uitstraling 100% moet aansluiten bij de identiteit van de organisatie.

voordelen-u-nited-marketing

Video’s op basis van data

Ondanks dat de ene bedrijfsvideo de andere niet is, weten wij op basis van videodata goed binnen welke kaders we moeten werken. Denk bijvoorbeeld aan de ideale lengte van een bedrijfsfilm per platform.

Smaakvolle

Bedrijfsfilm laten maken

“Een bedrijfsfilm laten maken doe je stap voor stap volgens een gestructureerde werkwijze. Bij U-nited Marketing begeleid ik de video- en animatieprojecten. Elke dag zet ik alles op alles om elke videoproductie vlekkeloos te laten verlopen. Ik ben benieuwd naar het verhaal dat jij met een bedrijfsvideo wilt vertellen.”

– Luc (Videomarketeer)

Maak een afspraak
Recensie

IJssel Technologie

“Wij hebben naar volle tevredenheid door U-nited Marketing een corporate film laten maken. Er was direct een goede klik en de werkwijze is ons uitstekend bevallen. De wensen zijn goed geïnventariseerd en ook de draaidag verliep strak volgens planning. Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar wij als IJssel mega trots op zijn. De video wordt enthousiast ontvangen door onze partners en klanten.”

Bedrijfsvideo laten maken?

voordelen-u-nited-marketing

Conversieverhogend

Met een bedrijfsfilm trek je de aandacht en houd je deze stevig vast. Door deze visuele verdiepingsslag wordt de kans op conversie aanzienlijk vergroot.

voordelen-u-nited-marketing

Extra goed vindbaar

Een relevante bedrijfsfilm op je website is super waardevol voor de indexeerwaarde en daarmee vindbaarheid van je website in de Google zoekresultaten.

voordelen-u-nited-marketing

Mooie bak content

Met een duidelijke, strakke planning is het mogelijk om op één draaidag genoeg videocontent te schieten voor meerdere videoproducties.

Zij gingen jou voor met videomarketing

Veelgestelde vragen

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken is een smaakvolle methode om het verhaal van je bedrijf in beeld te brengen. Zo’n bedrijfsfilm kan in verschillende fases van het beslissingsproces een meerwaarde bieden. Zo krijgen mensen een beeld van wat je bent, wat je doet, waar je in gelooft en waarom ze voor jou moeten kiezen.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Aan maatwerk zit geen standaard prijskaartje. Daarom gaan wij altijd het gesprek aan om op basis van jouw wensen en budget een plan van aanpak te maken. De belangrijkste factoren die de prijs van een bedrijfsfilm laten maken bepalen zijn de videolengte, het aantal draaidagen en de complexiteit van de montage. Daarom kan het zijn dat de ene productie € 3.500,- kost en de ander bijvoorbeeld € 10.000,-.

Bedrijfsfilm laten maken of zelf doen?

Afhankelijk van het doel dat de video heeft, adviseren wij de keuze te maken om dit zelf te doen of uit te besteden aan een professionele partij. Ludieke video’s voor intern gebruikt, kan je prima zelf proberen te maken. Voor externe communicatie is het goed om te beseffen dat video een onderdeel is van je visitekaartje. Met een professionele partij weet je zeker dat je qua boodschap, beeldkwaliteit en marketinggedachte goed zit.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken brengt aantrekkelijke voordelen met zich mee. Allermeest omdat een bedrijfsfilm spreekt tot de verbeelding. Door de combinatie van beeld en geluid kan je veel meer sfeer en gevoel meegeven dan een stuk platte tekst op een website. De andere grootste voordelen zijn afhankelijk van het type bedrijfsfilm dat je kiest.

Wat is de productietijd van een bedrijfsfilm laten maken?

De productietijd is sterk afhankelijk van de beoogde videoproductie. Doorgaans hanteren wij bij U-nited Marketing een doorlooptijd van 1 tot 1,5 maand. Dat is inclusief de voorbereiding, de filmdag(en) en de montage. In de montage verwerken we ook de kleurbewerking, het afmixen van geluid en het toevoegen van grafische elementen. Uiteraard is er ook ruimte voor een complete feedbackronde.

Welke type bedrijfsfilms kan ik bij jullie laten maken?

Een bedrijfsfilm heb je in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van het achterliggende doel geven onze videochefs graag advies over de te kiezen videovorm. Denk bijvoorbeeld aan productvideo’s, referentiefilms en tutorials. Laat je vrijblijvend adviseren en kom in contact.

Aan de slag met bedrijfsvideo

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap