Even over ons

Kiekeboe, wij zijn U-nited Marketing

Smaakvol portfolio

Succesvolle

Online videomarketing

Dat is waar ons team elke dag nieuwe recepten voor uitwerkt. Dit uit zich in producties zoals bedrijfsvideo’s, uitleganimaties of employer branding films die scoren. Bij ons start ieder project vanuit een heldere doelstelling. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een verdubbeling van het aantal websitebezoekers, het overbrengen van een merkgevoel of simpelweg het genereren van meer offerteaanvragen? Vanuit de doelstelling wordt een plan uitgewerkt voor de strategie, boodschap en uiteindelijk ook de vindbaarheid. Deze ingrediënten vormen samen de sleutel tot succes. Het één kan namelijk niet zonder het ander: een videoboodschap kan nog zo sterk zijn, maar als deze vervolgens totaal onvindbaar is draagt dit geen biet bij aan de gestelde doelstelling: niks, noppes, nada!

Marketingchefs aan het woord

Zaken doen? Dat doe je niet met bedrijven, maar met de mensen die daar werken. Maak kennis met ons team vol video- en animatiespecialisten!

Tom
Luc
Denny
Sandor
Jeroen
Niels
Werken bij?
    Smaken van U-nited Marketing
  • Verrassend flexibel
  • Intens inlevend
  • Puur pragmatisch

Smaakvolle boodschappen

Boodschappen vol van smaak doe je bij U-nited Marketing. Waar je ook zit in het (denk)proces: wij zijn verrassend flexibel en zijn daardoor van waarde op elk moment van instappen. Laat weten met welke gedachten jij rondloopt door ons contactformulier in te vullen of bel ons voor het maken van een afspraak. Wij nemen onze kruidmolen voor je mee. Samen brengen wij jouw boodschap op smaak!

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap