Video voor de zorg

Meer begrip en veiligheid met video of animatie

Direct aan de slag
Smaakvolle

Videomarketing voor de zorg

“Videomarketing met bijvoorbeeld animatie en film in de zorg wordt met de dag belangrijker. Dit gaat verder dan alleen communicatie tussen patiënten en zorgverleners. Denk bijvoorbeeld ook aan uitleganimaties over zorgapparatuur vanuit zorgleveranciers.”

“Uiteraard wil je iedere vorm van zorgcommunicatie zo helder mogelijk voeren. Bekijk ons portfolio en ontdek wat wij voor jou boodschap kunnen betekenen met smaakvolle videoproducties.”

– Luc (Videomarketeer)

Welke videostijl past bij jou?

Zorganimatie – Uitleganimatie

Purekeys Medical – 2D Animatie

U-nited Detachering – Bedrijfsanimatie

Recensie

Purekeys

Bij Purekeys verkopen wij makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder meer de medische sector. U-nited Marketing heeft ons goed geholpen in het op een leuke en creatieve manier visualiseren van dat wat er in de animatie naar voren moet komen. Fijne samenwerking!

Grootste voordelen video en animatie

Wat zijn de grootste voordelen van zorgcommunicatie met video- of animatiefilms? Wij vroegen het onze opdrachtgevers. Ondanks de variatie in branches waar zij afkomstig uit zijn, kregen we een eenduidige terugkoppeling:

groen-vinkje-u-nited-academy

Begripvol

Met de inzet van bijvoorbeeld een voorlichtingsvideo bereid je de doelgroep duidelijk en rustig voor op hetgeen wat hij of zij kan verwachten. Dit gaat gepaard met meer begrip voor de situatie.

groen-vinkje-u-nited-academy

Veilig

Een goed gewaarschuwd mens telt voor twee. Door risico’s te benoemen in een film, zorg je ervoor dat mensen goed voorbereid en verantwoord aan de slag kunnen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Duurzaam

In een snel veranderende wereld waar face-to-face contact soms lastiger is, kun je met video of animatie jouw boodschap toch helder en duurzaam overbrengen bij de beoogde doelgroep.

3-2-1: GO

Smaakvol aan de slag

“Wil jij ook graag op smaakvolle wijze video of animatie inzetten voor jouw organisatie? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden en vertellen je alles over onze werkwijze: van het schrijven van het script tot aan het verspreiden van de definitieve film.”

“Deel jouw gedachten of ideeën over bijvoorbeeld voorlichtingsfilms. Reserveer een (digitale) tafel voor een goed gesprek door ons contactformulier in te vullen of bel ons op 085 070 8530. Om het gesprek wat op extra op smaak te brengen, nemen wij ons peper- en zoutstel voor je mee!”

– Jeroen (Videobouwer)

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap