Case: Purekeys Medical Keyboards

2D Uitleganimatie

Animatie laten maken?

Purekeys Medical Keyboards

In deze case presenteren we de 2D animatiefilm die wij hebben ontwikkeld voor Purekeys Medical Keyboards. Naast het eindresultaat nemen wij je mee in hoe de animatie tot stand is gekomen. Dat doen we stap voor stap. Al met al een zeer geslaagd animatieproject waarvan we heel enthousiast worden, maar oordeel vooral zelf!

opdrachtgever-purekeys-portfolio-u-nited-marketing

Opdrachtgever

Het niet regelmatig desinfecteren van het toetsenbord en de muis kan leiden tot verspreiding van bacteriën en virussen. Purekeys verkoopt makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder andere de medische sector. In samenwerking met onze marketingchefs heeft Purekeys een animatiefilm laten maken waarin het product wordt uitgelegd en de grootste voordelen tot in het diepste details worden gevisualiseerd.

Stijlbepaling in drie stappen

Script

De rode lijn van elke boodschap wordt vertaald tot een goedlopend animatiescript.

script-purekeys-portfolio-u-nited-marketing

Storyboard

Het geschreven verhaal krijgt een eerste visuele weergave in het handgetekende storyboard.

storyboard-purekeys-portfolio-u-nited-marketing

Stijlframes

Elke scène wordt uitgetekend tot een zogenaamde stijlframe die 100% aansluit bij de huisstijl.

stijlframe-purekeys-portfolio-u-nited-marketing

animatie-tot-leven-brengen-purekeys-u-nited-marketing

Animatie tot leven brengen

Met een stapel stijlframes op zak kan het leukste werk beginnen, namelijk het tot leven wekken van de volledige animatie! De voice-over wordt ingesproken, karakters krijgen expressie in het gezicht en toetsenborden glanzen van schoonheid. De animatie is klaar voor gebruik!

Deze animatie is ontwikkeld specifiek voor tandartsen en vormt tevens een solide basis voor vervolganimaties gericht op andere doelgroepsegmenten. Wij danken Purekeys voor deze geslaagde samenwerking!

Recensie

Purekeys

Bij Purekeys verkopen wij makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder meer de medische sector. U-nited Marketing heeft ons goed geholpen in het op een leuke en creatieve manier visualiseren van dat wat er in de animatie naar voren moet komen. Fijne samenwerking!

Ook aan de slag met animatie

Ben jij overtuigd om net zoals Purekeys een animatie te laten maken? De marketingchefs van U-nited Marketing gaan graag het gesprek met je aan. Samen bespreken we de doelstellingen en wensen voor een videoplan op maat. Laat weten met welke gedachten of ideeën jij rondloopt, dan gaan we direct aan de slag!

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap