Bedrijfsfilm Groningen

Groningse nuchterheid en creativiteit

Zie jij overal om je heen aantrekkelijke bedrijfsvideo’s voorbijkomen en wil ook jij de smaak van videosucces proeven? Waarom dan niet kiezen voor een bedrijfsfilm van eigen Groningse bodem!

Start met bedrijfsfilm
Smaakvolle

Bedrijfsfilm Groningen

Een bedrijfsfilm laten maken door een bedrijf van Groningse bodem? Een uitstekend plan, als je het mij vraagt. Al ben ik natuurlijk niet geheel objectief. Als Gronings videobedrijf helpen we bedrijven uit het hele land met (online) videocommunicatie. Onze videospecialisten zetten zich dagelijks in om doelgerichte video’s te ontwikkelen. Dit doen we in zowel video- als animatievorm.

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

We-Groow – Kick-off Performance Programma

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Kies je type bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms heb je in allerlei soorten en maten. Doorgaans wordt de specifieke naam van een bedrijfsfilmtype afgeleid uit het achterliggende doel van een film. Verkoop jij bijvoorbeeld online sokken via een webshop, spreekt men vaak over een productfilm. Werf jij personeel voor een lastige vacature, dan valt het onder de noemer vacaturevideo. En zo kan je nog wel even doorgaan.

Het leuke van een bedrijfsfilm laten maken is dat dit in zowel video- als animatievorm kan. Waar animatie uitermate geschikt is om complexe materie laagdrempelig uit te leggen, is een gefilmde video weer interessant om meer beleving aan een boodschap toe te voegen. Als Gronings videobedrijf gaan we graag het gesprek met je aan om de kaders van jouw videoboodschap te bepalen.

Recensie

Purekeys

Bij Purekeys verkopen wij makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder meer de medische sector. U-nited Marketing heeft ons goed geholpen in het op een leuke en creatieve manier visualiseren van dat wat er in de animatie naar voren moet komen. Fijne samenwerking!

2d-3d-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Groningse werkwijze

Onze Groningse werkwijze typeert zich vanwege haar nuchtere en bovenal creatieve stijl. Alvorens we aan de slag gaan met het filmen of animeren, stemmen we goed af wat de inhoud, opbouw en de call to action moet zijn.

Door deze werkwijze weten we zeker dat we doelgericht het project aanvliegen en een bedrijfsfilm ontwikkelen die scoort.

Klaar voor?

Smaakvolle bedrijfsfilm uit Groningen

Als Gronings videobedrijf zijn wij overtuigd dat elke organisatie met video of animatie aan de slag zou moeten. Video spreekt tot de verbeelding en zet kracht aan de boodschap die jij wilt uitdragen. Echter is het zaak om dit daadkrachtig aan te vliegen, zodat je de kijker niet verveelt met randzaken waardoor ze afhaken.

Nieuwsgierig geworden? Kom via onderstaand contactformulier in contact met onze Groningse videospecialisten of bel via 085 070 8530.

– Denny (Directeur)

Video advies

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap