Animatie Groningen

Groningse nuchterheid en creativiteit

Overweeg jij om een animatie te laten maken zoals een explanimation of een bedrijfsanimatie? Waarom dan niet kiezen voor een animatiestudio van eigen bodem?

Start met animatie
Smaakvolle

Animatie Groningen

Er gaat niets boven Groningen! We houden van de nuchtere mentaliteit, het pragmatisch denken en natuurlijk de eindeloze gezelligheid. De videospecialisten van U-nited Marketing voelen zich hier thuis als een vis in het water en vinden het daarom extra leuk om andere Groningse bedrijven te helpen met beeldende communicatie. Bijvoorbeeld op gebied van animatiefilms!

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

LETS Krattenwasser – Explanimation

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Animaties die spreken tot de verbeelding

Valt het jou ook op? Tegenwoordig is er bijna geen website of social-media tijdlijn meer zónder animatievideo. En dat is maar goed ook, want video spreekt tot de verbeelding! Eerlijk is eerlijk moet het je ook opgevallen zijn dat niet elke film even sterk bij je binnenkomt. Sterker nog, sommige video’s zijn dusdanig langdradig of knullig vormgegeven dat je niet eens de moeite neemt om verder dan vijf seconden te kijken.

Onze Groningse videospecialisten weten als geen ander welke ingrediënten nodig zijn om een animatieproductie te ontwikkelen die binnenkomt én blijft hangen. Uiteraard op een wijze die 100% past bij de identiteit van de afzender. Dat maakt dat elke animatiefilm die wij voor onze klanten maken uniek is.

Recensie

Purekeys

Bij Purekeys verkopen wij makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder meer de medische sector. U-nited Marketing heeft ons goed geholpen in het op een leuke en creatieve manier visualiseren van dat wat er in de animatie naar voren moet komen. Fijne samenwerking!

2d-3d-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Werkwijze animatiefilm

De werkwijze bij een animatie laten maken bestaat uit een paar simpele stappen, zoals je onder andere in deze case van LeaseSwap kunt zien. In het kort gezegd, start elke animatieproductie met een duidelijke doelstelling. Vanuit daar schrijven wij een pakkend script en schetsen we de bijbehorende scenes op onze tekentablet. Vervolgens brengen we het geheel tot leven een concept animatiefilm. Uiteraard volledig in de huisstijl van jouw bedrijf, zodat de kijker dit in één oogopslag herkent.

Klaar voor?

Smaakvolle animatie uit Groningen

Als Groningse animatiestudio zijn wij overtuigd dat in principe elke organisatie met video aan de slag kan. Qua investering kan je het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Kom met ons in contact en ontdek jouw kansen op gebied van videocommunicatie. Dat kan via onderstaand contactformulier of te bellen via 085 070 8530.

– Denny (Oprichter)

Animatie

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap