Videoproductie Groningen

Groningse nuchterheid en creativiteit

Overweeg jij om een videoproductie te laten maken zoals een uitleganimatie of een bedrijfsfilm? Waarom dan niet kiezen voor een videobedrijf van eigen bodem?

Start videoproductie
Smaakvolle

Videoproductie Groningen

“U-nited Marketing is gevestigd in het mooie Groningen, waar we steengoed weten uit welke ingrediënten een sterke videoproductie bestaat. Elk bedrijf, product of dienst heeft een eigen verhaal of boodschap te vertellen die onze videochefs maar al te graag vastleggen op beeld. En dat niet alleen, want wij zorgen ook dat de video in de smaak valt bij de beoogde doelgroep. Hoe? Neem contact met ons op of lees snel verder!”

– Luc (Videomarketeer)

U-nited Marketing – Zorganimatie

LETS Krattenwasser – Explanimation

LeaseSwap – 2D Animatie

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Daadkrachtige videoproducties

Tegenwoordig zoeken we het overgrote deel van onze informatie online, via kanalen zoals Google, social-media of YouTube. Doordat praktisch alle informatie op elk moment binnen handbereik is, is de mens over het algemeen vrij ongeduldig geworden. Als videoproductiebedrijf houden we hier rekening mee door kernachtige video’s te ontwikkelen die gericht antwoord geven op een vraag of inspelen op een (latente) behoefte.

Onze Groningse nuchterheid in combinatie met beeldende creativiteit maakt ons een unieke partij om mee samen te werken. Zo vinden ook onze opdrachtgevers, die door heel Nederland zitten!

Recensie

Purekeys

Bij Purekeys verkopen wij makkelijk te desinfecteren toetsenborden en muizen voor onder meer de medische sector. U-nited Marketing heeft ons goed geholpen in het op een leuke en creatieve manier visualiseren van dat wat er in de animatie naar voren moet komen. Fijne samenwerking!

2d-3d-animatie-laten-maken-u-nited-marketing

Ons productieproces

Afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en het beschikbare budget richten wij het productieproces in. Deze informatie inventariseren we tijdens onze kennismaking, en uit zich uiteindelijk in bijvoorbeeld het script voor een animatiefilm of het draaiboek voor een filmproductie.

Klaar voor?

Smaakvolle videoproductie

Als Gronings videobedrijf zijn wij overtuigd dat in principe elke organisatie met video aan de slag kan. Qua investering kan je het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Kom met ons in contact en ontdekt jouw kansen op gebied van videocommunicatie. Dat kan via onderstaand contactformulier of te bellen via 085 070 8530.

– Jeroen (Videobouwer)

Video advies

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap