Case: Ladders & Rolsteigers

Productvideo’s over Altrex assortiment

Aan de slag met film

CASE: Ladders & Rolsteigers

In deze case klimmen we samen met Ladders & Rolsteigers tot ongekende hoogte. In samenwerking met laddersenrolsteigers.nl hebben wij namelijk een mooie reeks van achttien productvideo’s ontwikkeld. In deze online etalage laten we de grootste successen zien en geven we wat achtergrondinfo over de totstandkoming. Scroll snel verder!

steiger-aanhanger-ladders-en-rolsteigers-productvideo's-laten-maken-u-nited-marketing

Opdrachtgever

Bij Ladders & Rolsteigers kies je voor de beste veiligheid op de werkvloer. In het assortiment vind je een ruim aanbod, bestaande uit onder andere ladders, trappen en rolsteigers. Naast het aanbod kan je altijd rekenen op advies op maat, zodat jij voor elke project precies weet wat je nodig hebt om de klus veilig te klaren.

Met de achttien productvideo’s heeft Ladders & Rolsteigers het doel om het meest populaire aanbod zo goed mogelijk in beeld te brengen. Een mooie taak die onze marketingchefs met veel gretigheid hebben aangegrepen.

Ladder (Mounter)

Steiger (MiTower PLUS)

Steiger (RS4)

draaidag-ladders-en-rolsteigers-productvideo's-laten-maken-u-nited-marketing

Productief produceren

Na een zorgvuldige inventarisatie van de meest populaire producten, is een strak draaischema opgesteld. Er is gekozen voor één filmlocatie en een vaste shotstructuur, waardoor we een hele reeks productfilms konden opnemen.

In de montage is gekozen om de belangrijkste USP’s uit te lichten met grafische elementen, volledig in de huisstijl van Ladders & Rolsteigers. Op deze manier past de videocontent qua sfeer en gevoel precies tussen de andere communicatiemiddelen.

Recensie

Ladders & Rolsteigers

“Zeer tevreden over de werkzaamheden van U-nited Marketing. Naast de videoproducties helpen ze mij met het SEO en SEA activiteiten voor een optimaal online bereik. Samen boeken we mooie resultaten.”

youtube-video-ladders-en-rolsteigers-productvideo's-laten-maken-u-nited-marketing

Klaar voor gebruik

Leuk, zo’n reeks productvideo’s. Maar waar worden deze achttien video’s precies voor gebruikt?

● Als social-media content. Elke video kan je in een kort bericht onder de aandacht brengen bij je volgers op bijvoorbeeld Instagram;

● Als instrument om producten representatief uit te lichten op relevante pagina’s op de website;

● Als video-advertentie om bij het relevante publiek onder de aandacht te komen voor naamsbekendheid en meer omzet;

● Als middel om beter vindbaar te worden in de Google zoekresultaten.

YouTube is van Google. Daarom is het compleet inrichten van een YouTube kanaal en het correct uploaden van de video’s een absolute must om het maximale uit je videostrategie te halen.

Ontdek jouw kansen met productvideo’s

De ene productvideo is de andere niet. Daarom stemmen wij elke videoproductie af op het doel en de beoogde doelgroep. Dit verpakken we in een videoconcept dat aansluit bij de communicatie- en huisstijl van de opdrachtgever. Op deze manier ben je verzekerd van een unieke videoboodschap die aanzet tot actie.

Wij zijn nieuwsgierig met welke gedachte(n) jij rondloopt. Kom in contact voor een kennismaken, dan gaan we samen aan de slag met een beeldend videoplan. Dat kan door te bellen op 085 070 85 30 of het video-advies formulier in te vullen.

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap