Overheidsvideo

Strakke communicatie met video of animatie

Direct aan de slag
Doelgerichte

Videomarketing voor overheden

“Parkeervergunningen, rijbewijzen en gemeentelijke belastingen: stuk voor stuk onderwerpen waarover je als gemeente continu met je inwoners in gesprek bent. Naast externe communicatie heb je binnen een gemeente te maken met communicatie tussen collega’s onderling. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals de omgang omtrent de AVG-wetgeving.”

“Vanzelfsprekend wil je elke vorm van overheidscommunicatie zo efficiënt mogelijk voeren. Bekijk ons portfolio en ontdek wat wij voor jou boodschap kunnen betekenen met smaakvolle videoproducties.”

– Sandor (Directeur)

Welke videostijl past bij jou?

Zorganimatie – Uitleganimatie

Purekeys Medical – 2D Animatie

Weed Free Service – Uitlegvideo

Recensie

Weed Free Service

Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!

Grootste voordelen video en animatie

Wat zijn de grootste voordelen van overheidsvideo’s? Of je nou een uitleganimatie of een gefilmde productie laat realiseren, de drie grootste voordelen zijn:

groen-vinkje-u-nited-academy

Begripvol

Met de inzet van bijvoorbeeld een informatieve uitleganimatie over nieuw intern beleid bereid je de doelgroep duidelijk en rustig voor op hetgeen wat hij of zij kan verwachten. Goed voorbereid zijn, gaat gepaard met meer begrip voor de situatie.

groen-vinkje-u-nited-academy

Vertrouwd

Een videoboodschap wordt bij ons volledig gegoten in het huisstijl-jasje van de opdrachtgever. Naast logo- en kleurgebruik kiezen we in overleg een tone of voice die 100% aansluit bij de identiteit van de afzender, voor optimale herkenbaarheid en vertrouwen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Duurzaam

Overheidvideo’s zijn duurzaam in te zetten. Deel je video- en animatiefilms bijvoorbeeld via de nieuwsbrief, de website of pak het nog groter aan via een online (betaalde) social-mediacampagne. De mogelijkheden om je doelgroep te bereiken zijn eindeloos.

Klaar voor de start?

Sla je slag met overheidsvideo’s

“Wil jij ook graag op smaakvolle wijze video of animatie inzetten voor de boodschap die je wilt uitdragen? Graag denken wij mee met overheidsinstanties zoals gemeentes en waterschappen over alle kansen die videofilms te bieden hebben.”

“Deel jouw gedachten of ideeën over bijvoorbeeld voorlichtingsfilms. Reserveer een (digitale) tafel voor een goed gesprek door ons contactformulier in te vullen of bel ons op 085 070 8530. Om het gesprek wat op extra op smaak te brengen, nemen wij ons peper- en zoutstel voor je mee!”

– Luc (Videomarketeer)

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap