Animatie video laten maken

Buitengewoon veel smaken in eigen huisstijl

Offerte ontvangen
Smaakvolle

Animatie video laten maken

“Een animatie video laten maken, is dat wat voor jou? Zonder enige twijfel! Getekende animatievideo’s zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan overzichtelijke 2D animatie of een verdiepende 3D explanimation. Elke stijl heeft haar eigen kracht, waardoor je allerlei kanten op kan.”

Met animatie video wordt ingewikkelde materie binnen een mum van tijd glashelder uitgelegd. Denk hierbij aan technische machines of uitgebreide dienstverlening. Perfect, want tegenwoordig hebben we allemaal weinig tijd en nog minder geduld. Zeker op online gebied. Je aandacht wordt pas gegrepen als het écht de moeite waard is. Eén kans, dus pak ‘m met twee handen!”

– Luc (Videomarketeer)

LETS krattenwassers – Explanimation

Weed Free Service – 2D Animatie

U-nited Detachering – 2D Animatie

Voordelen animatievideo

Wij werken voor een breed scala aan bedrijven uit verschillende branches. Ongeacht de dienst die je verleent of het product dat je verkoopt, onze opdrachtgevers waarderen hun animatiefilms vanwege drie belangrijke voordelen:

groen-vinkje-u-nited-academy

Deelbaar

Het delen van animaties is gemakkelijk en razend populair via bijvoorbeeld de website en social-mediakanalen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Indringend

Tekst gecombineerd met beeld werkt flink versterkend. Hierdoor blijft een boodschap kei-sterk hangen.

groen-vinkje-u-nited-academy

Herkenbaar

Onze animatie video’s zijn handgemaakt en daardoor 100% uniek en volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

Recensie

Weed Free Service

Weed Free Service is gespecialiseerd in milieuvriendelijke onkruidbestrijding en het bestrijden en beheren van invasieve exoten met de heet water methode. U-nited Marketing heeft dit voor ons binnen 59 seconden helder uitgelegd middels een 2D animatiefilm. Topresultaat!

Smaakvolle animatie video laten maken

Smaakvolle animatie video’s laten maken doe je bij U-nited Marketing. Waar je ook zit in het (denk)proces: wij zijn verrassend flexibel en zijn daardoor van waarde op elk moment van instappen. Laat weten met welke gedachten jij rondloopt door een berichtje achter te laten of direct te bellen met één van onze videochefs. Samen brengen wij jouw boodschap op smaak!

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap