Voice-over aanmelden

Voor stemacteurs- en actrices

Mooi stemgeluid

Aanmelden als voice-over

“Ben jij in het bezit van een breed inzetbaar stemgeluid? Wij zoeken jou! Maak kennis door je eigen stemdemo op te nemen en deze met ons te delen via onderstaand formulier.”

“Wij zijn continue op zoek naar nieuwe stemklanken voor onze stemdatabase. Hebben wij een geschikte klus voor je liggen? Dan kunnen we o.b.v. de aanmelding snel schakelen. Succes met het invullen!”

– Luc (Videomarketeer)

Stemdemo

Wij dagen je uit om de stemdemo zo aantrekkelijk mogelijk vorm te geven. Behalve de standaardtekst die ingesproken dient te worden, laten we de volledige vrijheid volledig bij jou. Pak dus verrassend uit met verschillende intonaties, geluidseffecten en/of achtergrondmuziek. Niks is te gek.

Voice-overscript

“Zo. Dus jij zoekt een smaakvolle voice-over voor jouw video- of animatiefilm? Lastig, met zoveel talent op deze prachtige wereld. Maar, wees gerust. De stem die je zoekt, zit hier. Hier in mij. Afhankelijk van je boodschap, pas ik mijn stemgeluid aan. Heb je bijvoorbeeld een mysterieus verhaal te vertellen? Een serieuze zakelijke mededeling? Of juist een aanbieding die je van de daken wilt schreeuwen? Wat jij maar wilt. Mijn naam is [voornaam] en ik sta te popelen om jouw filmscript in te spreken. Kies wijs. Kies mij. Tot snel!”

Meld je stem aan via online formulier

  • Voorstellen

  • Stemdemo

  • Spreek de stemdemo in o.b.v. het door ons geschreven voice-overscript. De demo vervolgens als één bestand aanleveren. Kleed je stemdemo aan door bijpassende muziek en eventuele geluidseffecten toe te voegen.
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Vergoeding inzet online

    Net zoals video's zijn voice-overs altijd maatwerk. Toch is het prettig om een indicatie te hebben van de tarieven, zodat wij snel met elkaar kunnen schakelen per project.
  • Vergoeding inzet televisie

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap