Impact met video ads

Breng de boodschap van je bedrijf in beeld

Geloof jij ook in de kracht van video? 60% kijkt liever video dan het lezen van een tekst. Met juiste ingrediënten maak jij moeiteloos impact met jouw video(s)

Video Ads uitbesteden
voordelen-u-nited-marketing

10+ jaar

Ervaring in videomarketing

voordelen-u-nited-marketing

2 miljoen+

Dagelijkse YouTube bezoekers in NL

voordelen-u-nited-marketing

100%

Passie voor video

Smaakvol

Adverteren met video

“Adverteren met video, bijvoorbeeld binnen YouTube, biedt enorme kansen, zeker op gebied van videocommunicatie. Binnen het zoeknetwerk van YouTube, maar ook bij andere kanalen, is het mogelijk om doelgericht een super specifieke doelgroep aan te spreken. Meten is weten. En dat is waar het bij adverteren met video om draait. Van elke euro die je in je campagnes steekt, wil je immers een goed rendement halen. “

“Vereiste nummer één voor succes is een zorgvuldig ingerichte campagne die gaat draaien vanuit een doelgerichte strategie. Kom met ons in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Dan brengen we samen de kansen van video adverteren in kaart.”

– Tom (YouTube Ads specialist)

Van de bedrijven die geen videomarketing gebruiken, ziet 81% wel de voordelen. Jij ook?

wat-is-een-animatie-videomarketing-u-nited-marketing

Voordelen video adverteren

Met de inzet van video ads profiteer je bij U-nited Marketing van vele voordelen:

Analyse & strategie:
Voorkom ‘hagel schieten’ en start met een ijzersterke strategische basis voor de campagnes.

Optimalisaties & splittesten
Laat een team van experts het werk voor jou doen en behaal de beste resultaten.

Advertentieteksten
Wij schrijven krachtige advertentieteksten, afgestemd op de taal van jouw doelgroep.

Kosten beheren
Bepaal zelf hoeveel er per maand/campagne wordt uitgegeven én wanneer je deze stop wilt zetten.

Succes meten
Ontvang inzicht in data door ons interactieve Google DataStudio dashboard.

Recensie

LeaseSwap

In samenwerking met U-nited Marketing hebben wij meerdere video- en animatiefilms laten maken. Deze gebruiken wij inmiddels actief in betaalde video campagnes, zodat de films ook daadwerkelijk bij de beoogde doelgroep terechtkomen. Dit werpt zijn vruchten af!

Veelgestelde vragen over video adverteren

Waarom video adverteren?

Met YouTube adverteren kun je jouw video’s laten zien aan de meest relevante doelgroepen op de plaats waar mensen het liefst video bekijken, namelijk YouTube. Bovendien is YouTube de 2e grootste zoekmachine ter wereld en zijn er dus tal van opties om jouw content aan te laten sluiten bij je doelgroep.

Hoeveel kost video adverteren?

Je kunt met YouTube adverteren bijvoorbeeld al starten vanaf €1 per dag. Maar vaak moet je denken aan een budget tussen de € 150 en € 450 per maand om te beginnen. Een platform als LinkedIn is bijvoorbeeld over het algemeen iets prijziger, maar zeker niet minder effectief.

Wat is een video advertentie?

Bij U-nited Marketing maken wij video advertenties in de vorm van korte videos die vlak voor, tijdens of na een bekeken video van iemand uit jouw doelgroep wordt vertoond.
Ook kunnen video advertenties zichtbaar worden in tijdlijnen van sociale kanalen, op bepaalde nieuwswebsites en meer.

Hoe kan ik starten met video adverteren?

Je kunt vandaag nog starten met het adverteren via video. Bijvoorbeeld in het geval van Google Ads:
Upload allereerst een video op jouw YouTube kanaal. Maak vervolgens een campagne aan in Google Ads en kies daarbij de juiste (campagne) doelstelling en biedstrategieën. Nu kun je starten met het opzetten van je campagne. Denk hierbij aan budget, looptijd, doelgroep, etc..
Heb je hulp nodig bij het starten van je eerste video campagne? Of wil je graag meer uit je videocampagnes halen dan alleen een standaard campagne? Wij denken graag vrijblijvend met je mee voor de optimale besteding van je budget.

Waarom video ads uitbesteden?

De videomarketing specialisten van U-nited zorgen voor de meest effectieve resultaten tegen de laagste kosten. Dit levert jouw tijd, geld en energie op. Zo kun jij blijven doen wat je leuk vind om te doen en waar je goed in bent.

Start met video adverteren

Ben jij nieuwsgierig wat video adverteren voor jouw organisatie, product of dienst kan betekenen? Neem dan contact op met de videomarketingchefs van U-nited Marketing. Wij maken graag kennis met je om zo samen de kansen op gebied van adverteren en/of videoproducties door te nemen.

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap