Verhaalformulier

Welk verhaal wil jij met animatie of video vertellen?

Deel jouw verhaal met ons

“Onze video- of animatiefilms ontstaan altijd vanuit een heldere doelstelling. Om de inhoud, opbouw en de call to action goed af te stemmen, maken we gebruik van het zogenaamde ‘verhaalformulier’. Middels een aantal vragen breng je ons op de hoogte van de informatie, sfeer en call to action die jij in de film naar voren wilt laten komen.”

– Luc (Videomarketeer)

Verhaalformulier

Behoeft een vraag een extra toelichting? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

  • Voor welke doelgroep(en) is de film bedoeld? Denk aan de branche, leeftijd, man/vrouw, etc.
  • Wat moet de kijker doen na het bekijken van de film? Wat is de gewenste call to action? (Offerteaanvragen, demo plannen, webshop bezoeken, etc.)
  • Wat is het verhaal dat je wilt vertellen? Welke punten zijn het meest belangrijk om te noemen? Wat is belangrijke achtergrondinformatie die wij kunnen gebruiken? Wat maakt jouw product- en/of dienstverlening uniek? (Minimaal drie punten noemen)
  • Wat is de gewenste toon van de video? Meerdere opties aanvinken is mogelijk.
  • Heb je reeds een selectie van stemacteurs of -actrices ontvangen? Geef dan de naam van jouw keuze door via de optie 'Anders'.
  • Heb je een voorbeeld van een film die je met ons wilt delen ter inspiratie? Deel het voorbeeld door de YouTube link van de betreffende film in het invoerveld te plaatsen.

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap