Uitleganimatie laten maken

Wat wil jij uitleggen met animatie?

Offerte ontvangen

Greep uit onze uitleganimaties

Uitleganimatie – LeaseSwap

Explanimation – Zorgcommunicatie

voordelen-u-nited-marketing

+10 jaar ervaring

Onze videochefs voelen zich als een vis in het water in de wereld van uitleganimaties. Met ruim 10 jaar ervaring kennen zij alle valkuilen en kansen die een uitleganimatie met zich meebrengt.

voordelen-u-nited-marketing

Maatwerk uitleganimatie

Elke uitleganimatie is maatwerk, simpelweg omdat het te vertellen verhaal altijd uniek is en qua uitstraling 100% moet aansluiten bij de identiteit van de organisatie.

voordelen-u-nited-marketing

Animaties op basis van data

Ondanks dat elke uitlegvideo uniek is, weten wij op basis van videodata goed binnen welke kaders we moeten werken. Wist jij bijvoorbeeld dat de eerste vijf seconden doorslaggevend zijn?

Smaakvolle

Uitleganimatie

“Een uitleganimatie laten maken doe je stap voor stap volgens een duidelijke werkwijze. Bij U-nited Marketing bouw ik de meest uiteenlopende uitleganimaties. Dagelijks houd ik mij bezig met het uitwerken van concepten, vormgeven van storyboards en het tot leven brengen van animaties. Welk verhaal wil jij vertellen met een uitlegvideo?”

– Jeroen (Videobouwer)

Recensie

LeaseSwap

“Wij zijn heel erg blij met onze uitleganimatie voor LeaseSwap. De 2D animatie is uniek, onderscheidend en brengt bovendien het verhaal dat wij met LeaseSwap willen uitdragen perfect over!”

Uitleganimatie laten maken?

voordelen-u-nited-marketing

Conversieverhogend

Met een uitleganimatie trek je laagdrempelig de aandacht en houd je deze stevig vast. Door deze mate van betrokkenheid vergroot je de kans op conversie.

voordelen-u-nited-marketing

Eigen animatiestijl

Een uitleganimatie laten maken kan in elk gewenste huisstijl, voor een uniek stukje content dat 100% aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

voordelen-u-nited-marketing

Extra goed vindbaar

Met een relevante uitleganimatie op je website scoor je goede punten voor een betere indexeerwaarde en daarmee vindbaarheid van je website in de Google zoekresultaten.

Aan de slag met een uitleganimatie

Zij gingen jou voor met videomarketing

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap