Technisch verhaal vertellen

Met film of animatie?

Offerte ontvangen

Greep uit ons portfolio

Corporate Video – IJssel Technologie

Productanimatie – LETS

voordelen-u-nited-marketing

+10 jaar ervaring

Onze videochefs voelen zich als een vis in het water in de wereld van videomarketing. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe je een technische boodschap smaakvol vertaalt naar een videoproductie.

voordelen-u-nited-marketing

Maatwerk videoproducties

Het ene technische verhaal is het ander niet. Daarom zijn al onze videoproducties 100% maatwerk. Hierbij hebben wij focus op zowel de boodschap als de huisstijl van het bedrijf.

voordelen-u-nited-marketing

Video’s op basis van data

Op basis van videodata weten wij als geen ander binnen welke kaders we het beste kunnen werken. Dat geeft houvast, zekerheid en gelukkig voldoende ruimte voor benodigde creativiteit van onze videochefs.

Smaakvolle

Videoproductie laten maken

“Een bedrijfsfilm laten maken doe je stap voor stap volgens een gestructureerde werkwijze. Bij U-nited Marketing begeleid ik de video- en animatieprojecten. Elke dag zet ik alles op alles om elke videoproductie vlekkeloos te laten verlopen. Ik ben benieuwd naar het verhaal dat jij met een bedrijfsvideo wilt vertellen.”

– Luc (Videomarketeer)

Recensie

IJssel Technologie

“Wij hebben naar volle tevredenheid door U-nited Marketing een corporate film laten maken. Er was direct een goede klik en de werkwijze is ons uitstekend bevallen. De wensen zijn goed geïnventariseerd en ook de draaidag verliep strak volgens planning. Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar wij als IJssel mega trots op zijn. De video wordt enthousiast ontvangen door onze partners en klanten”

Wat is jouw verhaal?

voordelen-u-nited-marketing

Conversieverhogend

Met een videoproductie trek je de aandacht en houd je deze stevig vast. Door deze visuele verdiepingsslag wordt de kans op conversie aanzienlijk vergroot.

voordelen-u-nited-marketing

Extra goed vindbaar

Een relevante bedrijfsfilm op je website is super waardevol voor de indexeerwaarde en daarmee vindbaarheid van je website in de Google zoekresultaten.

voordelen-u-nited-marketing

Mooie bak content

Met een duidelijke, strakke planning is het mogelijk om op één draaidag genoeg videocontent te schieten voor meerdere videoproducties.

Aan de slag met video

Zij gingen jou voor met videomarketing

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap