Case: Nedmag

Jubileumfilm

Start ook met video

CASE: Nedmag

Al meer dan 20 jaar is IJssel Technologie trotse partner van Nedmag uit Veendam op het gebied van onderhoud en onderhoudsoptimalisatie. In deze jubileumfilm spraken we met betrokkenen van beide partijen over het succes van deze 20 jaar samenwerking. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? En wat zijn de succesfactoren voor een goede samenwerking? Deze jubileumfilm geeft alle antwoorden, verpakt in een smaakvol jasje!

opdrachtgever-ijssel-technologie-case-u-nited-marketing

Opdrachtgever

IJssel Technologie is specialist in Smart Industry. Dat wil zeggen dat zij slimme, innovatieve oplossingen bieden voor de industrie. Dat gebeurt op het gebied van Onderhoud, Verbeteren & Vernieuwen en Ontwerp & Realisatie. Samen met hun opdrachtgevers halen zij het beste uit de mensen en middelen met als doel het bedrijf blijvend concurrerend te maken.

IJssel Technologie heeft een aantal prachtige samenwerkingen en het partnership met Nedmag is hier één van. Reden genoeg om met de filmcrew uit te rukken en een prachtige jubileumfilm te schieten over hun 20-jarige samenwerking.

In drie stappen naar unieke stijl

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Alle afspraken met betrekking tot de planning worden vastgelegd in het draaiboek, zo ook de interviewvragen.

interviewvragen-filmopnames-u-nited-marketing

Draaidag

Op de draaidag worden de interviews afgenomen en de sfeerbeelden opgenomen ter ondersteuning van het verhaal dat wordt verteld.

ijssel-making-of-bedrijfsfilm-laten-maken

Montage

In de montage worden de beste quotes en beelden gebundeld tot één strak verhaal. Hier worden naar wens strakke graphics en color grading aan toegevoegd.

video-montage-filmopnames-u-nited-marketing
resultaat-ijssel-technologie-case-u-nited-marketing

Resultaat

De jubileumfilm wordt inmiddels volop online ingezet. Naast een prominente plek op de website, scoort de video uitstekend op social-mediakanalen zoals LinkedIn en YouTube. Met name hier merk je dat korte bedrijfsfilms als deze leuke reacties en interactie oplevert. Een greep uit de commentaren:

“Ik vind dit zó gaaf! Super gedaan!

“Prachtig mooi voorbeeld van de vakmanschap, toegevoegde waarde en de dienstverlening van IJssel.”

“Gaaf! Mooi om te zien hoe deze samenwerking al meer dan 20 jaar optimaal draait!

Recensie

IJssel Technologie

“Wij hebben naar volle tevredenheid door U-nited Marketing een jubileumfilm laten maken. Er was direct een goede klik en de werkwijze is ons uitstekend bevallen. De wensen zijn goed geïnventariseerd en ook de draaidag verliep strak volgens planning. Dit alles heeft geresulteerd in een jubileumfilm waar wij als IJssel mega trots op zijn. De video wordt enthousiast ontvangen door onze partners en klanten.”

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Videocommunicatie in de vorm van een bedrijfsfilm kent vele voordelen, varianten en mogelijkheden. Welke type bedrijfsfilm past bij het doel dat jij voor ogen hebt? Wij zijn nieuwsgierig naar het verhaal dat jij wilt vertellen. Kom in contact, dan brengen wij samen jouw boodschap op smaak met video!

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap