Case: LeaseSwap

Veelgestelde vragen video’s

Bedrijfsfilm laten maken

CASE: Veelgestelde vragen LeaseSwap

Het lanceren van een nieuw concept, zoals LeaseSwap, gaat vaak gepaard met vragen van de eindgebruiker. In plaats van deze vragen telkens opnieuw te beantwoorden via de telefoon, app of mail koos LeaseSwap voor het laten ontwikkelen van veelgestelde vragen video’s. In deze case laten we niet alleen de eindproducten zien, maar vertellen we ook over de grootste voordelen van deze interessante videovorm.

leaseswap-portfolio-uitleganimatie-u-nited-marketing

Opdrachtgever

Zorgeloos je leasecontract overnemen. Op het platform van LeaseSwap worden vraag en aanbod op gebied van auto leasecontracten samengebracht. Het zogenaamde ‘swappen’ van deze leasecontracten brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee, voor zowel de plaatsende partij als de zoekende.

De veelgestelde vragen video’s dragen bij aan het wegnemen van eventuele drempels. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen veelgestelde vragen van de plaatsers en zoekers.

Recensie

LeaseSwap

Door de inzet van de veelgestelde vragen video’s kunnen wij de onze doelgroep beter bedienen. Tijdens de opnamedag zijn de onze SwapBuddy’s goed begeleid door het filmteam, zodat zij zonder acteerervaring toch lekker uit de verf komen op beeld. Bedankt voor de goede zorgen!

Veelgestelde vragen plaatsers

In deze reeks video’s geeft de zogenaamde SwapBuddy antwoord op de veelgestelde vragen vanuit de plaatsende partij. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: “Wat kost het om te adverteren op LeaseSwap?”, “Hoe maak ik goede foto’s van mijn leaseauto?” en “Wie regelt de contractafhandeling?”.

Bekijk de afspeellijst op YouTube!

Veelgestelde vragen zoekers

In deze reeks video’s geeft de zogenaamde SwapBuddy antwoord op de veelgestelde vragen vanuit de zoekende partij. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: “Blijft het leasetarief gelijk na overname?”, “Wat als mijn droomauto niet tussen het aanbod staat?” en “Hoe zijn de recensies over LeaseSwap?”.

Bekijk de afspeellijst op YouTube!

leaseswap-portfolio-uitleganimatie-u-nited-marketing

Efficiente filmopnames

In totaal zijn er vijftien video’s opgenomen op één dag. Dat is super efficiënt als je bedenkt dat de draaidag zelf het meest kostbare onderdeel is van een videoproductie.

De scripts en zogenaamde B-roll (sfeershots) waren voorafgaand aan de filmopnames goed afgestemd met alle betrokkenen, waardoor we doelgericht aan de slag konden.

De veelgestelde video’s worden momenteel volop ingezet op de website, nieuwsbrieven en videocampagnes via social-mediakanalen en Google Ads.

Ook aan de slag met video?

Videocommunicatie kent vele voordelen en mogelijkheden. Welke type video past bij het doel dat jij voor ogen hebt? Samen ontdekken we een unieke manier om jouw boodschap perfect op smaak te brengen in een doelgerichte video. Met welke gedachten of ideeën loop jij rond? Laat het ons weten door te bellen op
085 070 8530 of vul het contactformulier in voor vrijblijvend smaakadvies.

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap