Case: IJssel Technologie

Corporate Identity Film

Start ook met video

CASE: IJssel Technologie

Tijd voor techniek! In deze case presenteren wij de Corporate Identity Film die gemaakt is voor IJssel Technologie. Niet alleen laten wij het eindproduct zien, ook geven we inzicht over de totstandkoming van deze videoproductie. Veel lees- en kijkplezier!

opdrachtgever-ijssel-technologie-case-u-nited-marketing

Opdrachtgever

IJssel Technologie is specialist in Smart Industry. Dat wil zeggen dat zij slimme, innovatieve oplossingen bieden voor de industrie. Dat gebeurt op gebied van Onderhoud, Verbeteren & Vernieuwen en Ontwerp & Realisatie. Samen met hun opdrachtgevers halen zij het beste uit de mensen en middelen met als doel het bedrijf blijvend concurrerend te maken. Wedden dat IJssel het állermeeste weet van productieprocessen?

De toon is gezet. Misschien proef je zelfs een vleugje zelfvertrouwen en trots. Wat ons betreft een mooi moment voor het vastleggen van een Corporate Identity Film of simpel gezegd: een pakkende bedrijfsfilm. Samen met IJssel hebben we de koppen bijeen gestoken om een sterk videoplan te smeden.

In drie stappen naar unieke stijl

Interviews

Verschillende medewerkers van IJssel vertellen het verhaal op basis van doelgerichte interview-vragen.

interviewvragen-filmopnames-u-nited-marketing

Draaidag

Op de draaidag wordt beeldmateriaal opgenomen ter ondersteuning van het verhaal.

ijssel-making-of-bedrijfsfilm-laten-maken

Montage

In de montage worden de beste quotes en beelden gebundeld tot één strak verhaal, inclusief graphics en color grading.

video-montage-filmopnames-u-nited-marketing
doelstelling-ijssel-technologie-case-u-nited-marketing

Doelstelling

Waarom zou je een bedrijfsfilm laten maken? Los van het feit dat het leuk is, heeft IJssel gekozen voor deze videoproductie om te vertellen wat ze doen en te laten zien waar zij voor staan.

Daarbij is het voor IJssel belangrijk dat het persoonlijke verhaal werd verteld door eigen medewerkers die actief zijn vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie.

Ook de kleurbewerking was een speciaal punt van aandacht. Deze moest namelijk 100% aansluiten bij de huisstijl kleuren van IJssel. Al tijdens de productie hebben we gewerkt met specifieke belichting om het gewenste effect in de montage te creëren.

resultaat-ijssel-technologie-case-u-nited-marketing

Resultaat

De bedrijfsfilm wordt inmiddels volop online ingezet. Naast een prominente plek op de website, scoort de video uitstekend op social-mediakanalen zoals LinkedIn en YouTube. Met name hier merk je dat korte bedrijfsfilms als deze leuke reacties en interactie oplevert. Een greep uit de comments:

“Gaaf! Om trots op te zijn!

“Wat super tof! Leuk gedaan.”

“Gaaf! Een mooi bedrijf die mooie dingen neer zet!”

Recensie

IJssel Technologie

“Wij hebben naar volle tevredenheid door U-nited Marketing een corporate film laten maken. Er was direct een goede klik en de werkwijze is ons uitstekend bevallen. De wensen zijn goed geïnventariseerd en ook de draaidag verliep strak volgens planning. Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijfsfilm waar wij als IJssel mega trots op zijn. De video wordt enthousiast ontvangen door onze partners en klanten.”

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Videocommunicatie in de vorm van een bedrijfsfilm kent vele voordelen, varianten en mogelijkheden. Welke type bedrijfsfilm past bij het doel dat jij voor ogen hebt? Samen met jou ontdekken wij een unieke manier om jouw boodschap perfect op smaak te brengen in een doelgerichte bedrijfsvideo. Laat ons niet langer in spanning en vertel welke ideeën of doelstellingen jij hebt met betrekking tot video.

© 2024 U-nited Marketing - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Hygiënevoorschriften - Privacy & Cookies - Sitemap